Інтерактивна карта аеропорту

ЗМІ про аеропорт

12 квітня

Аеропорт "Бориспіль" зекономив 39 мільйонів завдяки ProZorro

Проведення публічних закупівель через систему ProZorro дозволило аеропорту "Бориспіль" заощадити більш ніж 35,5 мільйонів гривень та понад 122 тисячі євро. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

11 квітня

Про що говорять закупівлі аеропорту Бориспіль

Таїнство польоту, яке вабило людину з незапам'ятних часів, лише за якесь століття перетворилося з нездійсненної мрії на щось неймовірно звичайне й буденне. Чимало людей сьогодні живуть у ритмі постійних подорожей, і щотижневий 10-годинний переліт в комфортабельному кріслі на висоті 10 000 метрів сприймається як щось належне.

6 квітня

АЕРОПОРТ "БОРИСПІЛЬ" ПРЕЗЕНТУВАВ НОВЕ ЛІТНЄ МЕНЮ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ

40 кухарів вдень і вночі готують їжу для пасажирів літаків в аеропорту "Бориспіль". Страви спочатку охолоджують, а потім розігрівають, таці опломбовують, а їжу доправляють в останню мить. Харчування залишається платним, але значно різноманітнішим і дуже смачним. Джерело: ТСН https://tsn.

30 березня

Бориспіль хоче стати хабом №1 у Східній Європі

У минулому році аеропорт Бориспіль досяг максимальних показників за всю історію існування підприємства, обслуговув 8,65 млн пасажирів Аеропорт Бориспіль через три роки хоче стати кращим хабовим центром Східної Європи.

20 березня

Бориспіль – в топ-3 найкращих аеропортів східної Європи

Міжнародний аеропорт Бориспіль посів третє місце серед найкращих аеропортів Східної Європи за дослідженням британського дослідницького агентства Sky Trax.

Сторінок (17) 1 2 3 4 5 6 7 17 Далі